Ga je verhuizen? Dit is een erg leuke, maar ook spannende en intensieve belevenis. Waar te beginnen? Wat neem je mee en wat kan weg? Hoe pak je alles zo in, dat je in de nieuwe woning alles snel op de juiste plek heb? Ik help je zonder stress te verhuizen. Ik maak samen met jou een planning, ondersteun je bij het inpakken (opruimen, sorteren, labelen) en daarnaast denk ik graag mee bij het praktisch indelen van opbergruimtes in je nieuwe huis.

Wanneer een familielid is overleden en spullen verhuist moeten worden uit een woning, kan ik ook daar bij ondersteunen. Vaak gaat zo’n verhuizing gepaard met veel emotie en dan kan het fijn zijn wanneer iemand met je meedenkt om het gehele proces iets dragelijker te maken.

Werkwijze

Om het overzichtelijk te houden verdelen we het huis in secties (keuken, woonkamer, slaapkamer enzovoort). We zetten verhuisdozen en vuilniszakken klaar zodat we spullen meer één keer door de handen krijgen. Spullen die weg kunnen halen we ertussen uit. Zodat je alleen verhuist wat je mee wilt hebben naar je nieuwe huis. De verhuisdozen worden voorzien van duidelijk labels, zodat je in het nieuwe huis niet lang hoeft te zoeken naar de juiste dozen. Ook zorgt dit ervoor dat de dozen meteen naar de juiste sectie/ruimte worden gebracht in het nieuwe huis,  dit scheelt onnodig slepen met zware dozen. Daarnaast help ik je bij het praktisch indelen van (opberg)ruimtes in het nieuwe huis. Op de dag van de verhuizing help ik met coördineren van de verhuizing.