Opgeruimd met Nynke biedt hulp op het gebied van organiseren en plannen in Friesland. Ik wil mensen helpen meer rust in hun huis te creëren. Onrust om je heen zorgt voor onrust in je hoofd. Deze onrust neemt onnodig veel energie. Daarnaast gaat veel tijd verloren naar het zoeken van dingen en zul je spullen meerdere malen aanschaffen omdat je niet meer weet waar ze zijn. Een opgeruimd huis levert je ontzettend veel op. Rust, energie, overzicht, tijd, geld  en ademruimte. Ik ga samen met jou opzoek naar manieren van organiseren die bij jou passen, zodat ze voor jou goed vol te houden zijn.

Opruimen

Je huis is een plek van jezelf, een plek waar je tot rust komt na bijvoorbeeld een dag hard werken. Helaas is dit niet altijd het geval. Spullen kunnen de overhand nemen, je kunt veel tijd kwijt zijn naar het zoeken van spullen en er zijn misschien ruimtes waar je liever niet komt.  Wanneer je verlangd naar een plek waar je wel die rust kunt vinden dan wil ik je daar graag bij helpen.

Administratie

Weet jij belangrijke post snel terug te vinden of gebeurt het ook nog wel eens dat het tussen de reclame is beland? Zou je wel graag een handig systeem willen hebben, maar lukt het je niet om een goed werkend systeem te bedenken? Dan kan ik je hulp bieden bij het ordenen van je administratie en het opzetten van een systeem dat wel voor jou werkt.

(Digitale) foto’s

Wanneer je foto’s bekijkt, beleef je situaties opnieuw. Denk aan trouwfoto’s, de geboorte van kinderen, reizen die je hebt gemaakt, leuke uitjes met mensen waar je om geeft enzovoort. Hoe fijn zou het zijn om al deze foto’s gesorteerd, geordend en ingeplakt of digitaal verwerkt te hebben in een fotoboek. Voor veel mensen is dit een klus die er vaak bij blijft. Ik zou je helpen om deze klus te klaren. Ik help je met sorteren, ordenen en het verwerken van je foto’s.

Time management

We zijn gewend om ontzettend veel ballen in de lucht te houden. We werken, doen het huishouden, brengen tijd door met het gezin, sporten enzovoort. Dit gaat je de ene keer makkelijker af dan de andere keer. Het is een kwestie van prioriteiten stellen, niet alle ballen tegelijkertijd omhoog proberen te houden en goed plannen. Maar wat als je dit niet lukt? Je kunt het gevoel hebben dat je achter de feiten aanloopt en dat je to do lijstje nooit af komt. We gaan je tijd inzichtelijk maken, ze prioriteren en daarnaast opzoek naar systemen die voor jou prettig werken. Je zult merken dat je je minder overspoelt voelt door alle dingen die er moeten gebeuren en meer grip en overzicht hebt op je agenda.

AD(H)D en autisme

Wanneer er sprake is van AD(H)D of autisme is er een specifieke behoefte aan structuur passend bij jou als persoon. Waar ligt jouw behoefte tot organiseren? Waar loop je tegen aan in het dagelijks leven? Ik heb bij de School voor Organizing de trainingen Anders organiseren met AD(H)D, Organiseren wanneer de executieve functies zwak zijn en Wanneer standaard organizing niet voldoende is gevolgd. Daarnaast heb ik verschillende themadagen gevolgd bij de NBPO over perfectionisme, ADHD en autisme. Graag help ik jou bij het ontdekken van je sterke kanten die je vervolgens in kunt zetten bij het aanpakken van je minder sterke kanten. Ga niet langer het gevecht aan, maar ga samen met mij op zoek naar de mogelijkheden.