Opgeruimd met Nynke is ook in te huren om workshops te geven op locatie. De workshops kunnen gaan over alles wat maar te maken heeft met opruimen en organiseren van een woning (bijv. opruimen en organiseren in het algemeen, organiseren van de administratie, timemanagement etc.). Vooraf wordt doorgesproken waar de workshop over moet gaan, zodat de workshop passend gemaakt kan worden voor de gelegenheid.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.

 

Onlangs heb ik Nynke uitgenodigd om voor een groep enthousiaste vrouwen (in de leeftijd van 16 tot 75 jaar tijdens een vrouwenavond bij ons in Evangelische gemeente De Deur) een workshop te komen geven.
Er kwamen zo rond de 30 vrouwen die avond. Wat hebben we een geweldige avond gehad, iedereen was oprecht geïnteresseerd en de dames gaven uitgebreid antwoord op vragen die Nynke stelde. De workshop zat goed in elkaar, er werden vragen gesteld door beide partijen en daar werd ook de tijd voor genomen, soms werden we zelf aan het werk gezet met leuke opdrachten. Dus niet alleen maar passief luisteren maar ook actief aan de slag. We hebben hele leuke maar vooral handige tips meegekregen die we thuis kunnen toepassen. Het is een laagdrempelige workshop en geschikt voor ieder ’type’vrouw van poetsmiep tot sloddervos.
Uit eigen ervaring vind ik dat de workshop nog lang doorwerkt en je dingen echt anders en vooral effectiever en efficiënter gaat doet. Een echte aanrader!!!